شروط و مبانی سرنگونی رژیم ولایت فقیه
فرهاد اسلامی
بدون شک میهن و مردم ایران در حال گذار از حساسترین و تعیین کننده ترین مقطع تاریخ خود می باشند. گرچه مبارزه و تلاش برای استقلال، عدالت و آزادی همواره اصلی ترین خطوط حرکت سیاسی - اجتماعی نیروهای آزادیخواه و پیشگامان جنبشهای مردمی در مقاطع مختلف تاریخی میهنمان بوده اند، اما توده های مردمی و نیروهای پیشگام، امروزه در مقابل استبداد مذهبی بمثابه سخترین و بی رحمترین نوع دیکتاتوری قرار گرفته اند و همین خصیصه اهمیت ویژه ای به مقطع فعلی و جنبش نوین مردمی می بخشد.
تلاش جاسوسان رژیم در خارج از کشور برای شناسائی مخالفین
سایت "دویچه وله" در گزارشی که در تاریخ 26 ژوئیه با عنوان "جاسوسی حکومت ایران در خارج برای شناسایی مخالفان" منتشر کرده است می نویسد: « حکومت ایران میکوشد از طریق عوامل خود، مخالفاناش را در خارج شناسایی کند و آنان را زیر فشار قرار دهد، از جمله از طریق ارعاب بستگانشان در داخل. برنامهی "پانوراما" در تلویزیون شبکه یک آلمان در این مورد گزارش داده است.»
ادامه مطلب...
ادامه مطلب...
بزرگ ترین لغزش شریعتی تز «اسلام منهای آخوند» بود.
مجتبی مطهری فرزند مرتضی مطهری در مصاحبه با هفته نامه "پنجره" دیدگاهها و مبانی فکری شهید دکتر علی شریعتی را به نقد نشسته است. در ابتدای این مصاحبه ایشان بر رعایت "وجه علمی رفتار با شریعتی" اصرار خاصی دارد که البته اندکی پس از شروع گفتگو این "مراعات" فراموش میشود!
او همچون پدر خود با عناد و کینه خاصی از شریعتی سخن می گوید که چندان غیر طبیعی نمی باشد.
قیام سی تیر، تجلی اراده توده ها
درتیرماه 1331 مصدق، بنا به سنن پارلمانی استعفای خویش را به مجلس هفدهم که تازه کار خود را آغاز کرده بود، تسلیم نمود و در همین رابطه پیام ارزشمندی برای مردم ایران فرستاد که در بخشی از آن چنین آمده است:
« هموطنان عزیز، ... اینکه دولت اینجانب پیشرفتی حاصل نمود و توانست ریشه کهنسال استعمار را از این سرزمین برکند، هیچ نبود غیر از همراهی اکثریت قریب به اتفاق مردم مملکت. چنانچه همه میدانند، در آغاز کار، حتی عوامل شناخته شده شرکت سابق نیز چاره ای جز آن ندیدند که به پیروی از افکار عمومی، خود را با این نهضت ملی هماهنگ نشان دهند. اما یقین بود که این عده از پای نخواهند نشست و در نهان و بتدریج زمینه را برای بازگشت اوضاع سابق فراهم خواهند ساخت.
بیاد پوینده راه شریعتی، شهید 18 تیر 78 ، عزت ابراهیم نژاد
قیام 18 تیر 78، تضمین گر آغاز جنبش نوین مردمی در 88
« "عزت ابراهیم نژاد"بعد از 18 تیر 1378 در یک دادگاه غیر علنی و غیر رسمی فقط با حضور خودشان او را به جرم براندازی نظام محکوم کردند، و ما هم عزت را برانداز می دانیم چرا که واقعا نقاب از چهره استداد و ظلم بار دیگر برداشت و با براندازی این نقاب باعث شد که 18 تیر روزی باشد که پایه های ظلم و استبداد می لرزد چنانکه حتی از دیدن مزار عزت بر خود همیشه می لرزند. »
ادامه مطلب... چماق دیروز و قلم امروز ، هر دو چماقند
اطلاعیهء زیر توسط خانواده شهید عزت ابراهیم نژاد در پاسخ به مطلبی که در وبلاگ چماقدار معروف مسعود ده نمکی در رابطه با 18 تیر درج گردیده بود، در سال 86 منتشر گردید. در بخشی از این اطلاعیه آمده است:
آقای مسعود ده نمکی انگار دیگر چماقی در دستتان نمی بینیم و گویا قلم را به دست گرفته ایید و با لبخند خوش و حجب و حیا بر صحنه یکتای هنرمندیتان می تازید.مسعود خان بر طبلی که می کوبی ، اگر خوب نگاه کنی ،طبل توخالیست.خوب به اطراف و اطرافیانت نگاه کن خوب به گذشته و حالت نگاه کن ،اگر خوب نگاه کنی هنوز چماق را می بینی که در رعشه انگشتانت باز بی تابی می کند که بر سر کسی فرود اید،در شرایط مختلف چماق را به حالتهای مختلف بر سر مردم فرو می آوری ،اما این بار با نوشته هایت. ادامه مطلب...
تخریب شریعتی با نام شریعتی
در حاشیه مراسم بزرگداشت سالروز شهادت معلم انقلاب شهید شریعتی
در میان افراد و گروههای دوستدار یا هوادار شریعتی، عملکرد طیفی از آنها اساسا با راه و روش شریعتی همخوانی ندارد. به یاد دارید که وقتی شریعتی پس از پایان دوران تحصیلاتش در فرانسه، با توجه به رسالتی که برای خود قائل بود، تصمیم به بازگشت به ایران گرفت و به خاطر مجموعه فعالیتهای سیاسی اش در فرانسه، در مرز دستگیر و به مدت شش ماه زندانی شد.
در میان افراد و گروههای دوستدار یا هوادار شریعتی، عملکرد طیفی از آنها اساسا با راه و روش شریعتی همخوانی ندارد. به یاد دارید که وقتی شریعتی پس از پایان دوران تحصیلاتش در فرانسه، با توجه به رسالتی که برای خود قائل بود، تصمیم به بازگشت به ایران گرفت و به خاطر مجموعه فعالیتهای سیاسی اش در فرانسه، در مرز دستگیر و به مدت شش ماه زندانی شد.
اشتراک در:
پستها (Atom)